Let op!

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die de overheid heeft aangekondigd vanwege het coronavirus gaan alle voorstellingen ingepland tot en met 31 mei 2020 NIET door. Er wordt gekeken naar nieuwe datums voor alle voorstellingen in de maand juni. Zodra er meer bekend is over wanneer de scholen weer gaan beginnen wordt een ieder hiervan op de hoogte gebracht.

 

Heeft u een productie, workshop of andere activiteit die past bij het kunst- en cultuuronderwijs, die u bij ons onder de aandacht wil brengen?

De voorbereidingen voor het Cultuurmenu 2020/2021 zijn gestart. Aanlevering van educatieve projecten voor het aanbod Cultuurmenu 2020/2021 moet voor 14 februari 2020 binnen zijn. Het Cultuurmenu Steenwijkerland werkt met een bepaalde structuur. Voor 2020/2021 hebben we de volgende speerpunten:

Groep 1/2 speerpunt DANS
Groep 3/4 speerpunt BEELDEND
Groep 5/6 speerpunt LITERATUUR
Groep 7/8 speerpunt FILM/AUDIOVISUEEL
Groepen 1 tot en met 8 alle groepen ERFGOED

Kinderboekenweek

Culturele aanbieders kunnen ook aanbod aanleveren voor projecten met betrekking op de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek 2020 is van 30 september tot 11 oktober 2020 en zal in het teken staan van En toen? waarbij kinderen de geschiedenis induiken. Geschiedenis tot leven brengen waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt.

Contact en aanleveren

Het aanbod graag in PDF bestand mailen naar Marjanne Oost, Cultuurcoach Steenwijkerland (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). U kunt ook contact opnemen met Marjanne Oost als u vragen heeft over bovenstaande structuur of andere vragen met betrekking tot het Cultuurmenu.