& Julia, DE MUSICAL

Een komische, muzikale en interactieve voorstelling over liefde, strijd en omgaan met teleurstelling
Groot Gezelschap

Discipline: muziektheater
Vorm: voorstelling
Voor: groep 5 en 6
Duur: 45 minuten
Locatie: Valleizaal MFC Dalzicht OLDEMARKT
Datum: maandag 25 september en dinsdag 26 september 2023

Thema
Shakespeare | liefde | omgaan met teleurstelling

Kerndoelen
Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55, 56 en 34

Educatie
Bij de voorstelling zit een lesbrief, deze wordt enkele weken voor het theaterbezoek via de mail naar de school toegestuurd

Over de voorstelling

Hét meest bekende meeslepende liefdesdrama van Shakespeare ooit, nu eindelijk gebracht als prachtige musical!

Laat je meeslepen door bombastische muziek, een weergaloos ensemble en prachtige meerstemmigheid. Laat je verrassen door deze ervaring; een musical zoals je er nog nooit een zag!

Daphne Groot speelt EIN-DE-LIJK Julia.

Ze tekent na jaren voor DE hoofdrol van een grootse en meeslepende musical! Maar wacht even… Waar is iedereen eigenlijk? Vandaag begon de tour toch?
Hallo? Iemand?

Daphne staat in het verkeerde theater. Met zoveel kinderen in de zaal zal het publiek ook niet op de goede plek zijn! ‘t Is ook wel een klein theater voor een cast van 60…

&Julia, de musical dan? Waar zijn haar collega’s? Het decor? Het orkest? Ze had er zo veel zin in! Ze heeft hier maanden naartoe gewerkt! Het publiek kan je ook niet zomaar naar huis sturen… The show must go on, ook als je in je eentje bent!

Ze zijn er nu toch.

Over Groot Gezelschap

Groot Gezelschap bestaat uit Daphne Groot.
Daphne is klein maar Groot is haar naam. En dat mag iedereen weten.

Ze is een expressieve actrice en veelzijdige zangeres met een scherpe timing, humor en een grote liefde voor musical én cabaret. Met haar komische en muzikale voorstellingen wil Daphne iedereen uitnodigen om vol passie en overgave in het leven te staan. Hoe fijn is het om je helemaal te kunnen laten gaan en je te verliezen in muziek of een mooi verhaal? Naast artiest is Daphne een bevlogen zangdocente die iedereen, jong en oud, aan het zingen krijgt.

 

56T Julia4

56T Julia4

56T Julia4

56T Julia4