Hé koe, waar ga je naartoe?

Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling!
Na afloop mag je zelfs BOE roepen!
door Joes Boonen

Discipline: interactief muziektheater (met boek)
Vorm: voorstelling
Voor: groep 3 en 4
Duur: 40 minuten
Locatie: Toutenburghzaal MFC De Burght VOLLENHOVE
Datum: maandag 30, dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november 2023
Deze voorstelling wordt ook aangeboden voor groep 1/2

Thema
Je alleen voelen | Vriendschap | Thuis | Bang/niet bang zijn

Kerndoelen
kerndoelen 54 en 55 Kunstzinnige Oriëntatie

Extraatje
Scholen ontvangen bij inschrijving van deze voorstelling eind september 2023 het gelijknamige prentenboek op school. Om tijdens de kinderboekenweek 2023 al het boek in de klas voor te lezen.

Over de voorstelling

Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis?

Hé koe, waar ga je naartoe? is een vrolijke voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joes. Het prentenboek is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van koe Leonarda 12, die tijdens de watersnoodramp van juli 2021 in Limburg 100 kilometer door de Maas zwom.

Over Joes Boonen

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar solovoorstellingen ‘Dikkie Dik en de taart’, ‘Ik zou wel een kindje lusten!’, ‘Deze ridder zegt nee!’ en haar nieuwste voorstelling gebaseerd op haar eigen prentenboek ‘Hé koe, waar ga jij naartoe?’

Haar voorstellingen zijn bewerkingen van prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Ruim 750 leerlingen in Steenwijkerland genoten in maart 2023 van de voorstelling ‘Deze ridder zegt nee!’ die mooie reacties kreeg vanuit het onderwijs.

afbeelding 1 Hé koe waar ga je naartoe 3 en 4

12T koe5

afbeelding 1 Hé koe waar ga je naartoe 3 en 4 
He koe groep 1 en 2 afb1

12T koe5

12T koe5

Foto's © Kim Roufs