Tadadaaa!!!

Wervelende interactieve show waarin met wereldmuziek de positieve mooie en bijzondere dingen van het leven gevierd worden. Kom kijken, meedansen, muziek maken en zingen!
door Drumdrumdrum

Discipline: muziektheater
Vorm: voorstelling
Voor: groep 3 en 4
Duur: 50 minuten
Locatie: Eleqtheaterzaal De Meenthe STEENWIJK
Datum: maandag 29 januari 2024 spelen om 11.00 en 12.45 uur 

Thema
muziekstijlen | culturen | wereldmuziek | instrumenten | ritme | samen muziek maken en zingen

Kerndoelen
Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55, 56 en 34

Educatie
Bij de voorstelling is een lesbrief, deze wordt enkele weken voorafgaand aan het theaterbezoek via de mail naar de school gestuurd.

Over de voorstelling

Laat je door Drumdrumdrum de wereld over meenemen en vier het leven. Stilzitten is onmogelijk!

Het feest kan beginnen want daar zijn we weer! Drumdrumdrum speelt ‘TADADAAA!!!’ Een nieuwe wervelende, interactieve show, waarin we met wereldmuziek de positieve, mooie en bijzondere dingen van het leven vieren.

In Mexico kent iedereen de Ranchera! Op Curaçao spelen en dansen we de Tumba! Ken jij die al? Nee? En ken je dan wel de Nederlandse vogeltjesdans? Drumdrumdrum gooit al deze muziekstijlen en culturen in de mixer. En wat heb je dan? TADADAAA… een groots wereldfeest!

Stilzitten is voor het jonge publiek onmogelijk. Dus kom kijken en kom meedansen, muziek maken en zingen! Laat je meenemen door Drumdrumdrum de wereld over en vier het leven.

Over Drumdrumdrum

De jeugd- en familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. In theaters, op scholen, voor een groot of een klein publiek en voor alle leeftijden.

Drumdrumdrum stimuleert bezoekers van de voorstellingen om actief mee te doen en kennis te maken met o.a. de udu, de pandeiro, de marimbula, de cavaquinho, de balafoon en de batadrums.

Roël Calister is oprichter en frontman van de band. Kenmerkend voor deze Antilliaanse drummer/ percussionist is zijn kracht om verschillende stijlen op smaakvolle wijze te mixen. Zo brengt hij pop, rock, latin en jazz samen met traditionele folkloristische elementen en wereldmuziek.

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen!

afbeelding 4 tadadaa

afbeelding 4 tadadaa

afbeelding 4 tadadaa

afbeelding 4 tadadaa