Spelregels 

Het Cultuurmenu bevat een mix van kunst-, erfgoed- en media-educatie projecten van zowel lokale, regionale als landelijke aanbieders.

Voorbereiding activiteiten

Het is belangrijk dat leerlingen voorbereid worden op de activiteiten. Aanbieders merken het echt als kinderen goed zijn voorbereid, weten wat hen te wachten staat en wat er van hen wordt verwacht zoals gedragsregels en de inhoud van de activiteit. Bij veel activiteiten is voorbereidend lesmateriaal beschikbaar. In een enkel geval kunt u het lesmateriaal downloaden via het Cultuurmenu, in sommige gevallen ontvangt u het lesmateriaal via de Cultuurcoach.

Bij workshops is voorbereiding niet altijd nodig. Wanneer de aanbieder contact met u opneemt om een datum voor de workshop af te spreken kunt u rechtsreeks met hem/haar overleggen over de benodigde voorbereiding. Aarzel nooit om zelf contact te zoeken met de aanbieder wanneer het u te lang duurt voordat u wat hoort. Scholen ontvangen van de Cultuurcoach (voor de zomer) een overzicht met hierin gegevens met wie ze contact op kunnen nemen voor wat betreft de activiteiten van musea, CultuurKlik en andere culturele aanbieders.

Theatervoorstellingen vinden veelal plaats in het theater of geschikte locaties in Steenwijkerland, andere activiteiten in de school of in bv. een museum. Om dit allemaal goed te laten verlopen zijn er een aantal spelregels.
We vragen u nadrukkelijk om de spelregels goed door te lezen en ze te delen met de ouders/begeleiders die met de leerlingen meegaan naar of die betrokken zijn bij een activiteit.
De regels zijn namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend en al helemaal niet bij iedereen bekend.

pdfSpelregels_Cultuurmenu_Steenwijkerland.pdf

Onduidelijkheden?

Bel of mail de Cultuurcoach! Zie knop contact.