Training Interne Cultuurcoördinator

Zowel de schoolhoofden van Accrete als van Stichting Op Kop geven duidelijk aan het belangrijk te vinden dat scholen cultuureducatie een plaats geven binnen het onderwijs. Toch is het aan de school(directie) zelf om te kiezen hoe hier een invulling aan te geven. Een ICC’er is dé belangrijke spil tussen het schoolteam en de uitvoering van culturele activiteiten. Scholen met een ICC’er zijn vaak beter op de hoogte van culturele activiteiten, de mogelijkheden en zijn cultureel actiever betrokken in de omgeving. Dit heeft vaak ook te maken met een heldere visie op cultuureducatie en met een ICC’er op school is er een aangewezen persoon die de rest van het team op de hoogte houd van planning en activiteiten. De cursus ‘Training Interne Cultuurcoördinator’, landelijk erkend met ICC-certificaat, wordt voor de leerkrachten van Steenwijkerland gratis aangeboden.

In deze flyer vind je meer informatie over de invulling van de training. Let op, hierin staan nog de datums van 2019/2020.

Indien je interesse hebt, graag een mail met je naam en school naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra er meer duidelijkheid is over datums en locatie(s), neemt de cultuurcoach contact met je op.

Doe mee!

Vragen?

Indien er overige vragen zijn over bijvoorbeeld: Hoe kan ik muziek, beeldende lessen, theater, dans of moderne media integreren in mijn lessen? Of wil je sparren over andere zaken met betrekking tot cultuureducatie of deskundigheidsbevordering? Mail dan gerust naar de cultuurcoach Marjanne Oost: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..