Hoe werkt het Cultuurmenu 2017/2018?

Deze site is gemaakt voor de basisscholen in de gemeente Steenwijkerland. Waar in de tekst ‘u’ staat worden dan ook de basisscholen in Steenwijkerland bedoeld. De website spreekt voor zich en is eenvoudig te volgen. Hieronder beschrijven we stapsgewijs hoe u uw groepen kunt inschrijven op het aanbod.

De procedure van inschrijven

Stap 1
Uit het programma maakt de leerkracht/ICC’er/school een keuze voor 3 activiteiten per (combi)groep. Dit is in principe een voorstelling, een workshop en een activiteit op het gebied van cultureel erfgoed.
Let op: sommige projecten bestaan uit meerdere activiteiten of zijn combinaties van bv. een workshop en een erfgoed activiteit! Soms gelden ze dan voor 2 activiteiten; u kunt dan bv. alleen nog een voorstelling afnemen. Dit staat bij de activiteit vermeld. Let u hier goed op bij het bepalen van uw keuze!

Stap 2
Wij vragen u eerst uw keuze te bepalen voordat u zich per (combi)groep daadwerkelijk inschrijft. Hiernaast vindt u de inschrijfformulieren per (combi) groep. U heeft toegang met de code die via de aanbiedingsmail aan de directie van de school is doorgegeven. U kunt uw keuze (een eerste en een tweede keuze!) invullen en vervolgens digitaal verzenden tot en met maandag 19 juni 2017. U ontvangt een bevestiging van uw opgave. Let Op: vul het inschrijfformulier dus pas op het laatst in; als u een definitieve eerste en tweede keuze hebt gemaakt!

Stap 3
De planning/inroostering wordt door de cultuurcoach gemaakt op volgorde van binnenkomst. De definitieve inroostering wordt, ijs en weder dienende, voor de zomervakantie per mail aan de school bekend gemaakt.

De deadline van inschrijven is gesteld op maandag 19 juni 2017. Wilt u zo vriendelijk zijn om de inschrijving vóór die datum te verzenden? Alleen dan is het mogelijk om de definitieve inroostering nog voor de zomervakantie aan u door te geven.

Stap 4
De scholen betalen een bijdrage van 8 euro per leerling, een rekening hiervoor ontvangt u in het najaar van 2017. De gemeente Steenwijkerland en de Provincie Overijssel dragen ook bij in de kosten.

Vragen?

Aarzelt u niet om contact met de cultuurcoach te zoeken wanneer u vragen heeft. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld uw vraag, en uw telefoonnummer als u eventueel teruggebeld wilt worden. Wij trachten u zo spoedig mogelijk een reactie te geven. 

Wij wensen u, het schoolteam en uw leerlingen het komende schooljaar opnieuw veel inspirerende cultuurontmoetingen toe!